Barça

Robert Fernández assegura que no forçaran la reaparició de Leo Messi per evitar una possible recaiguda

El secretari tècnic del FC Barcelona assegura en una entrevista a "El club de la mitjanit" de Catalunya Ràdio que no forçaran la reaparició de Messi i està convençut que Neymar acabarà la seva carrera esportiva al club blaugrana

Actualitzat

El secretari tècnic del FC Barcelona, Robert Fernández, ha repassat l'actualitat blaugrana en una entrevista al programa "El Club de la mitjanit" de Catalunya Ràdio i ha explicat que no s'han de precipitar amb Leo Messi, que haurà d'estar unes vuit setmanes de baixa per una lesió al genoll esquerre i la seva presència al pròxim clàssic de lliga al Bernabéu és dubtosa.

"No ens hem de precipitar amb Messi, segur que es compliran les vuit setmanes previstes de recuperació. Les coses amb Messi van bé però no vull pensar que estigui abans de temps. No forçarem res perquè ens pot portar a una recaiguda", ha assegurat.

Robert també ha confirmat que les negociacions per la renovació de Neymar van per bon camí i s'ha mostrat convençut que el brasiler acabarà la seva carrera esportiva al Barça. "No tinc cap dubte que estarà tota la seva carrera al Barça", ha afirmat.

El secretari tècnic blaugrana ha insistit que estan valorant la possibilitat d'incorporar algun jugador en el mercat d'hivern i ha confirmat que segueixen sense tenir cap resposta pel que respecta a la sanció de la FIFA: "De moment no tenim novetats i no podem assegurar que Arda i Aleix Vidal puguin jugar el derbi el 2 de gener".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut