Robert Cuesta, a la presentació com a nou entrenador del KH7 Granollers (Foto XB)
Handbol

Robert Cuesta torna a casa

Robert Cuesta torna al KH7 Granollers un any i mig després d'haver marxat per intentar salvar l'equip, que lluita per la permanència en la màxima categoria de l'handbol femení

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

Robert Cuesta, de 36 anys, ha estat presentat com a nou tècnic del KH7 Granollers en substitució de Dolores Martín. Després de 12 jornades l'equip és el penúltim classificat amb dues victòries, tres empats i set derrotes. El repte per mantenir l'equip a la màxima categoria és gran, ja que tan sols queden 10 jornades per acabar la fase regular.

Cuesta estava entrenant el Rocasa Gran Canaria, el segon classificat de la lliga, al qual va portar a guanyar la temporada passada l'EHF European Cup. Ahir va dimitir del càrrec d'entrenador de l'equip canari per atendre el crit d'ajut que li van fer arribar des de Granollers

"Soc un seguidor més del Balonmano Granollers. Ho passava molt malament cada cop que jugàvem contra elles. El que m'ha portat aquí és veure com està l'equip, el fet de tornar a casa i el gran repte professional que suposa lluitar per la permanència."

 

 

Robert Cuesta, que tindrà com a ajudant Jéssica Bonilla, té clar que la feina que té ara al davant és complicada, però tot i que dels 10 partits que queden de la fase regular 6 els jugaran fora de casa, ho veu factible.

        "La situació és menys crítica que altres anys perquè ha canviat el format de competició. El que hem d'aconseguir és entrar entre els 8 primers i després tot comença de zero. Es tracta d'entrar en els play-offs. Tens més marge d'error."

El KH7 Granollers ara mateix està a 2 punts tan sols de la vuitena plaça. El primer partit de l'equip amb Robert Cuesta a la banqueta serà un autèntic repte: dissabte a la pista del Super Amara Bera Bera de Sant Sebastià, que és el líder de la competició, amb una única derrota en 12 partits.

Anar al contingut