Arturo Vidal en una imatge d'arxiu
Futbol Internacional

Roben prop de mig milió d'euros a casa d'Arturo Vidal mentre jugava

El migcampista xilè estava disputant el derbi contra el Milan quan uns lladres van assaltar el seu domicili, prop del llac Como

Redacció Esport3Actualitzat

El 7 de novembre l'estadi San Siro es vestia de gala per acollir el gran derbi de la ciutat de Milà. Arturo Vidal va començar el duel des de la banqueta i el xilè va saltar al terreny de joc al minut 68 d'un partit que va acabar en empat a un. El migcampista encara no ho sabia, però en aquell moment uns lladres estaven assaltant el seu domicili.

En total, els assaltants es van endur un botí estimat en 400.000 euros, segons han informat mitjans italians. I és que els lladres es van emportar un cotxe Mercedes, joies i rellotges del seu domicili situat prop del llac Como, al nord de Milà. Aquesta és la segona vegada que roben a casa d'Arturo Vidal, després que l'any 2014, quan era jugador de la Juventus, també assaltessin el seu habitatge.

A més, l'actual domicili del migcampista xilè també va ser l'habitatge de l'exjugador de l'Inter de Milà, Adriano Leite. Precisament, el brasiler també va patir un robatori quan jugava a l'equip italià l'any 2008.
 

Anar al contingut