Ribéry, durant un partit amb la Fiorentina aquesta temporada (Alberto Lingria /Reuters)
Futbol internacional

Roben a casa de Ribéry mentre disputava un partit contra el Parma

El jugador francès de la Fiorentina ha penjat un vídeo en què es podia veure el desordre del seu habitatge particular després del robatori i ha publicat un missatge on assegura sentir-se commocionat pels fets

Redacció Esport3Actualitzat

Franck Ribéry, futbolista francès de la Fiorentina, ha informat aquest dilluns a través del seu compte personal d'Instagram que va ser objecte d'un robatori a casa mentre disputava un partit contra el Parma corresponent a la lliga.

El jugador ha penjat un vídeo en què es podia veure el desordre del seu habitatge particular després del robatori i ha publicat un missatge on assegura sentir-se commocionat pels fets.

"La meva dona va perdre alguns bolsos, algunes joies, però gràcies a Déu res important. El que em va sorprendre va ser la sensació de ser vulnerable. Gràcies a Déu, la meva dona i els meus fills estan fora de perill a Munic, però... com puc estar tranquil aquí avui després d'això? La meva família està per sobre de tot i prendrem les decisions que siguin necessàries per al nostre benestar".  

Ribéry va arribar l'estiu passat a la Fiorentina després d'onze temporades al Bayern, però s'ha mostrat disposat a marxar si veu perillar el benestar de la seva família.

"Segueixo jugant perquè és la meva passió. Però, passió o no, el benestar de la meva família és més important que qualsevol altra cosa i prendrem les decisions que siguin necessàries per al nostre benestar."

Anar al contingut