Seguidors de River Plate esperant el seu equip (EFE)
Futbol

River Plate i Boca Juniors ja són a Madrid per jugar-se la Copa Libertadores

Els dos equips argentins ja preparen a la capital espanyola el partit de tornada de la Copa Libertadores, que es jugarà diumenge a l'estadi Santiago Bernabéu

Actualitzat

Els equips de River Plate i Boca Juniors ja són a Madrid, on diumenge es jugaran el títol de la Copa Libertadores. El Santiago Bernabéu acollirà el partit de tornada, amb un 2-2 provisional de l'anada, que es va jugar a la Bombonera. Per tant, River jugarà diumenge com a local.

Tot just una vintena d'aficionats "millonarios" s'ha apropat aquesta matinada fins a l'hotel de concentració coincidint amb l'arribada de l'equip que dirigeix Marcelo "el Muñeco" Gallardo. Aquesta tarda s'entrenaran a Valdedebas, a la Ciutat Esportiva del Reial Madrid, i atendran els mitjans de comunicació.

Més aficionats hi havia unes hores abans en l'arribada de l'altre equip argentí que jugarà la final, Boca Juniors, al seu hotel de concentració a la capital espanyola. Des del seu quarter general, els jugadors que dirigeix Guillermo Barros Schelotto han sortit aquest dijous a primera hora per entrenar-se a Ciutat del Futbol de Las Rozas.

Anar al contingut