Ronald Araújo, titular contra el Sevilla amb dorsal del filial (EFE)
Barça

Riqui Puig i Ronald Araújo tindran fitxa i dorsal del primer equip del Barça

El migcampista i el central passen a ser considerats del primer equip a tots els efectes després que el Barça ha tancat el mercat sense entrades i amb les sortides de Todibo i Rafinha

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman va deixar ben clar a Riqui Puig que a curt termini no entrava en els seus plans i que una cessió seria una bona opció per disposar dels minuts de joc que no tindria al Barça.

Malgrat això, el futbolista es va voler quedar a l'equip blaugrana confiant que es guanyaria la confiança del tècnic neerlandès. Finalment, Riqui Puig tindrà fitxa i dorsal del primer equip, contràriament al que es va dir en un primer moment.

Araújo i Matheus, també del primer equip

En la mateixa situació es troba Ronald Araújo, titular diumenge contra el Sevilla lluint el dorsal 30. El central uruguaià, un cop tancat el mercat amb la marxa de Todibo, cedit al Benfica sense que arribés Eric Garcia, ha estat inscrit a la Lliga com a jugador del primer equip, amb la corresponent adequació de fitxa i dorsal.

Ronald Araújo, titular contra el Sevilla amb dorsal del filial (EFE)

El tercer cas és el de Matheus Fernandes, fitxat en el mercat d'hivern de l'any passat i cedit al Valladolid. El brasiler es va incorporar a la pretemporada del Barça sense fer soroll i no es té gaire clar si Ronald Koeman compta amb ell o no. De fet, el club ni tan sols l'ha presentat, però és jugador del primer equip perquè el Barça el va inscriure com a tal a la Lliga el 2 d'octubre.

 

 

Anar al contingut