Riqui Puig i Lazar Carevic (@FCBarcelona_cat)
Futbol internacional

Riqui Puig i Lazar Carevic, entre els 100 nominats al Golden Boy 2019

El talentós migcampista de Matadepera i el porter montenegrí apareixen a la llista del guardó que premia el millor futbolista del món menor de 21 anys i que entrega el diari italià "Tuttosport"

Actualitzat

Dos jugadors del planter del FC Barcelona, Riqui Puig i Lazar Carevic, apareixen en la llista dels 100 nominats al Golden Boy 2019, un guardó que premia el millor futbolista del món menor de 21 anys i que entrega el diari italià "Tuttosport".

El talentós migcampista de Matadepera ja ha debutat aquesta temporada amb el primer equip del Barça amb el número 28 a l'esquena. Riqui Puig es va estrenar contra la Cultural Lleonesa en partit de Copa del Rei i Ernesto Valverde també li va donar minuts a la Supercopa de Catalunya contra el Girona i a la Lliga davant l'Osca, el Getafe i el Celta de Vigo. 

Per la seva banda, el porter montenegrí, internacional sub-21 amb la selecció del seu país, ja és membre de la plantilla del Barça B després d'un any al Juvenil A. Carevic va arribar al Barça la temporada 2017/18 procedent de l'OFK Grbalj, equip de la Primera Divisió montenegrina, i és un porter que destaca per la seva gran envergadura i pel seu domini en el joc aeri.

Anar al contingut