Riqui Puig es queda al Barça

Segons ha pogut saber TV3, el jugador de Matadepera ha decidit quedar-se a la primera plantilla blaugrana i ha descartat la possibilitat de marxar cedit a un altre equip
Redacció Esport3 Actualitzat

Riqui Puig es queda definitivament al Barça. La decisió s'ha pres després d'una reunió aquest dilluns a la tarda a les oficines del club entre la direcció esportiva i el pare i agent del futbolista. Segons ha pogut saber TV3, el jugador de Matadepera es queda a la primera plantilla blaugrana i ha descartat la possibilitat de marxar cedit a un altre equip, tot i ser conscient que ho tindrà complicat al Barça ja que Ronald Koeman li va comunicar que tindria poques opcions de jugar.

Després de la reunió que han tingut avui a la tarda a les oficines del club el secretari tècnic Ramon Planes amb el pare i representant del jugador, les dues parts han acordat que Riqui Puig no marxarà del Barça. D'aquesta manera es descarta l'opció d'anar cedit que va suggerir Ronald Koeman després del Gamper, partit pel qual Riqui Puig ja no va ser convocat.

Des del Barça es considera Riqui Puig un jugador essencial pel futur i se li ha garantit que tindrà plaça a la plantilla del primer equip, tot i que tothom és conscient que d'entrada no disposarà de gaire oportunitats tal com va anunciar Koeman.

En les últimes hores, diversos equips s'havien posat en contacte amb el jugador per preguntar per les seves intencions, un cop conegut que amb Koeman no jugaria gaire. Però el jugador sempre ha estat partidari d'esgotar al màxim les seves opcions de quedar-se al Camp Nou, tot i el disgust que li va suposar veure's fora de la convocatòria del Barça-Elx, un gest que Riqui Puig no va digerir gens bé. Amb el pas de les hores, però, ha pesat més la voluntat de lluitar per una oportunitat al Barça que no pas l'opció de tenir més minuts fora de casa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut