Riqui Puig i Javi Puado
Futbol

Riqui Puig i Javi Puado entren a la llista de Gerard López per al Catalunya-Veneçuela

El jugador del Barça B i el de l'Espanyol entren en els plans del seleccionador català per a l'amistós de dilluns que ve

Actualitzat

El jugador del filial del Barça Riqui Puig i el de l'Espanyol Javi Puado han entrat a la llista de Gerard López per al partit amistós que Catalunya ha de jugar contra Veneçuela dilluns, 25 de març, a l'estadi de Montilivi (a les 21.00, en directe per TV3).

El seleccionador català ha acabat citant 23 jugadors davant algunes baixes per lesió o problemes logístics o davant la prohibició d'alguns clubs a cedir els seus jugadors.

Gerard López s'ha mostrat comprensiu davant les negatives dels clubs: "N'entenc els motius. Ningú té l'obligació de cedir jugadors i cadascú defensa els seus interessos. Ho entenc i ho respecto. Però si ens haguessin avisat abans, hauríem tingut més temps per buscar alternatives", ha explicat.

Xavi, dubte fins a última hora, ha entrat finalment a la llista, però el jugador de Terrassa acaba de sortir d'una lesió i si juga serà per provar-se, igual que Sergio García.

Davant les baixes sobtades, finalment la llista ha quedat configurada de la manera següent:

Porters: Edgar Badia (Elx) i Isaac Becerra (Nàstic)

Defenses: Montoya (Brighton), Víctor Sánchez (Espanyol), Aleix Vidal (Sevilla), Piqué (Barça), Bartra (Betis), Muniesa (Girona), Dídac Vilà (Espanyol), Cucurella (Eibar).

Migcampistes: Xavi (Al-Sadd), Aleix Garcia, Pere Pons i Granell (Girona), Melendo (Espanyol), Joan Jordán (Eibar), Romeu (Southampton), Pere Milla (Eibar), Javi Puado (Espanyol) i Riqui Puig (Barça B).

Davanters: Sergio García (Espanyol), Marc Cardona (Eibar), Bojan (Stoke).

 

Anar al contingut