Barça

Riqui Puig: "Els joves tenim moltes ganes de guanyar títols"

El jove migcampista intentarà que Koeman li doni més minuts que la passada temporada. En declaracions als canals oficials del club, Puig ha elogiat la figura de Memphis, de qui diu que pot ajudar molt en la faceta atacant

Redacció Esport3Actualitzat

Riqui Puig va tenir molt poc protagonisme en la primera temporada de Ronald Koeman a la banqueta del Barça. Fins i tot Ilaix Moriba va jugar més minuts que el de Matadepera. De fet, Koeman li va recomanar ara fa un any que sortís cedit, però Puig va decidir quedar-se al Camp Nou.

Ara, el jove migcampista culer té davant seu el repte de fer canviar d'opinió el tècnic neerlandès. Puig considera que la plantilla és molt competitiva.

Crec que estem fent un equip molt competitiu, que té moltes ganes. Hi ha jugadors molt joves que volem guanyar molts títols. La veritat és que estem molt il·lusionats per començar aquesta Lliga. El partit contra el Nàstic ens anirà molt bé per començar a agafar ritme i ens permetrà tornar a veure aficionats a les graderies.

Puig s'ha desfet en elogis cap a un dels fitxatges d'aquesta temporada, el neerlandès Memphis.

És un jugador molt proper. Me n'havien parlat molt bé. Ens anirà molt bé, perquè és un gran golejador, dels millors que hi havia en actiu al futbol europeu. Tinc moltes ganes de jugar amb ell i guanyar títols plegats.

Paraules que desprenen que, de ganes de marxar, Riqui Puig no en té gens.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut