BARÇA

Riqui Puig fa el salt definitiu al primer equip del Barça de la mà de Quique Setién

El jove del planter no ha jugat el partit que el Barça B ha guanyat contra el Badalona sota l'atenta mirada del nou tècnic blaugrana a la llotja de l'Estadi Johan Cruyff i serà dels escollits per jugar contra el Granada

Actualitzat
La primera foto que el Barça va difondre de Quique Setién com a entrenador, posant la mà dreta sobre l'espatlla de Riqui Puig, no va ser a l'atzar. El nou entrenador del Barça confia plenament en la jove perla i aquest matí Puig s'ha entrenat amb el primer equip i aquest dimecres per la tarda no ha jugat amb el filial contra el Badalona a l'estadi Johan Cruyff.

Sense Riqui Puig i amb l'atenta mirada de Quique Setién des de la llotja, el Barça B s'ha endut la victòria per 2 gols a 1. I això que els blaugranes han encaixat primer un gol d'Adri Díaz. Després del descans, el capità del filial, Monchu, ha empatat amb una gran volea des del centre de l'àrea. I a les acaballes, Dani Morer, amb una gran definició, ha culminat la remuntada de l'equip entrenat per Garcia Pimienta.

 

Ter Stegen s'entrena

Marc-André ter Stegen s'ha entrenat avui amb el grup en el tercer entrenament de Quique Setién amb el Barça. Arthur ha fet part de la sessió amb els seus companys. Todibo no s'entrena amb permís del club, a l'espera de formalitzar la seva cessió al Schalke 04 alemany.

ARXIVAT A:
Quique Setién
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut