Barça

Riqui, Collado, Monchu i Araujo demanen una oportunitat a Setién al primer equip del Barça

Riqui Puig, Collado, Araujo i Monchu somien tenir minuts amb el primer equip i formar part de la plantilla de la pròxima temporada

Xavi LemusActualitzat

El mercat de fitxatges blaugranes viu pendent de noms com el de Pjanic, o del futur de jugadors com Rakitic i Arturo Vidal. Però la delicada situació econòmica del futbol també pot obrir les portes al planter i, per això, quatre joves del filial --el cinquè, Ansu Fati, ja fa temps que forma part de la dinàmica habitual del primer equip-- aprofiten aquests dies per intentar convèncer Quique Setién que ells també poden completar la plantilla de la pròxima temporada. Noms propis amb característiques diferents.

Riqui Puig

És el jugador del planter que ha estat els últims mesos en boca de tothom. Aquesta temporada ha jugat tan sols 22 minuts amb el primer equip. I el seu rendiment no ha acabat de satisfer el tècnic blaugrana, que li va aconsellar per on passava la seva progressió:

Jo veig que Riqui ha de millorar, perquè en el futbol d'ara no només en tens prou sent un gran jugador. Perquè has de ser molt desequilibrant, sobretot a nivell ofensiu.

Àlex Collado

Aquesta temporada, a Mestalla, va fer realitat el seu somni des de petit: debutar amb el primer equip en partit oficial. Van ser tan sols 5 minuts, però eren la recompensa al seu paper destacat amb el Barça B. Jugador polivalent que pot ocupar un lloc a l'extrem o com a interior, aquesta temporada va rebre un premi i molts elogis per aquest gran gol a l'estadi Johan Cruyff.

Roland Araujo

El central uruguaià no va tenir l'estrena somiada amb el Barça, ja que només 14 minuts després de sortir a la gespa del Camp Nou, contra el Sevilla, va ser expulsat de manera injusta. Un entrebanc compensat per la seva bona feina amb el B. Central indiscutible per a García Pimienta, aporta solvència defensiva per la seva velocitat i agressivitat, amb l'afegit d'un bon joc aeri ofensiu. Setién confia en ell.

Ramón Rodríguez, "Monchu"

Capità del filial, és la polivalència personificada, treball, bona visió de joc i arribada. Setién ja l'ha vist en directe al Johan Cruyff i sembla que ràpidament va tenir clar que mereixia una oportunitat amb els grans. Malgrat que és migcampista, és el màxim golejador del Barça B.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut