Juan Román Riquelme es fotografia amb Franco juntament amb altres exjugadors del Boca Juniors
FUTBOL INTERNACIONAL

Riquelme mostra la cara més amable del futbol argentí

L'actual director esportiu del Boca Juniors fa possible el somni d'un jove seguidor prostrat en una cadira de rodes

Jordi RobirosaActualitzat

Sovint les imatges que ens arriben del futbol argentí no són bones: violència a les graderies i un fanatisme exagerat que ens fan perdre la visió del que és més important: el joc. Però a vegades les coses agafen un altre carés i ens fan veure que també és possible que, gràcies a aquest esport que emociona milions de persones arreu del món, es pugui acomplir el desig d'un noi que té greus problemes de mobilitat.

El Franco té vint anys i és un gran aficionat del Boca Juniors. El seu ídol de sempre és Juan Ramón Riquelme, actual director esportiu i vicepresident del club, que va arribar una temporada al Barcelona, però que va competir tretze temporades en l'equip xeneize.

La història és senzilla: Silvana, la mare del Franco, va portar el seu fill als afores de les instal·lacions del club fins que Riquelme se'n va adonar i va sortir per parlar primer amb els pares i després acostar-se al noi : "Hola, amic, com estàs? Em deixes que et regali una samarreta?". El Román li va fer un petó a la galta i, en adonar-se que el noi plorava, el crac argentí també es va emocionar: "El campió se'm va posar a plorar i em va fer plorar a mi també".

Al final, diversos jugadors es van apuntar a la festa i Franco va tenir, probablement, el dia més memorable de la seva vida. I és que l'esport, amics, també té una cara amable i el ressò que pot arribar a tenir és difícil de valorar.

 

Anar al contingut