Bàsquet

Ricky Rubio torna a jugar amb els Timberwolves en una nit difícil contra els Clippers (105-109)

Pau Gasol va destacar de nou en la victòria dels Spurs contra els Rockets i en Marc no va poder evitar la derrota dels Grizzlies a Milwaukee

Actualitzat

L'última jornada a l'NBA ha vist el retorn de Ricky Rubio amb els Timerwolves, després d'haver-se perdut cinc partits per una lesió al colze. El base del Masnou, que va ser titular i va jugar 24 minuts, va fer set punts i va aportar sis rebots i sis assistències al seu equip, que va perdre a casa contra els Clippers (105-109).

L'equip de Los Angeles s'està destacant com el millor d'aquest inici de temporada. Ha guanyat nou dels deu partits que ha jugat fins ara i torna a comptar amb les seves estrelles en plena forma. A Minnesota van tornar a brillar Blake Griffin (20), Chris Paul (19) i DeAndre Jordan (18).

Els Spurs baten un Harden esplèndid

Pau Gasol va tornar a ser la clau del triomf dels Spurs per segona nit seguida, ara a Houston. Va ser un partit especial per a l'equip de Gregg Popovich, que havia perdut a casa aquesta mateixa setmana contra els Rockets, i que va haver de tornar a patir un James Harden esplèndid, que els va tornar a fer un triple doble, amb 25 punts, 11 rebots i 13 assistències.

Els locals, però, es van trobar amb uns Spurs molt sòlids, amb un joc interior gairebé inexpugnable que Gasol va liderar amb 15 punts, 7 rebots i 6 assistències. A les línies exteriors van destacar Kawhi Leonard (20) i Tony Parker (16).

Després d'una sèrie de derrotes inesperades, els de San Antonio tornen a agafar un ritme d'equip líder (7-3).

En Marc no evita la derrota dels Grizzlies

El Grizzlies de Marc Gasol van perdre el cinquè partit de la temporada, a Milwaukee (106-96). L'equip de Memphis no en va tenir prou amb el lideratge del pivot català, que va fer 18 punts, va agafar cinc rebots i va donar sis assistències. L'aler Giannis Antetokounmpo va ser l'artífex de la victòria dels Bucks, amb 27 punts.

La derrota deixa els Grizzlies amb un balanç negatiu (4-5), tot i que encara mantenen el tercer lloc en la classificació de la Divisió Sud-oest.

Altres resultats

New Orleans Pelicans, 99 - Los Angeles Lakers, 126
Indiana Pacers, 99 - Boston Celtics, 105
Toronto Raptors, 118 - New York Knicks, 107
Atlanta Hawks, 117 - Philadelphia Sixers, 96
Chicago Bulls, 106 - Washington Wizards, 95
Miami Heat, 91 - Utah Jazz, 102
Denver Nuggets, 95 - Detroit Pistons, 106
Phoenix Suns, 104 - Brooklyn Nets, 122

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut