Ricky Rubio, marcat per Frank Ntilikina en un moment del partit contra els Knicks (Reuters)
Bàsquet

Ricky Rubio reapareix després de ser pare amb un partidàs en el triomf dels Suns sobre els Knicks (98-121)

Ricky s'acosta al triple doble (25 punts, 13 assistències i 8 rebots) i els Suns recuperen l'alegria

Actualitzat

Ser pare li ha provat a Ricky Rubio. El base del Masnou reapareixia després d'haver-se perdut l'últim partit dels Phoenix Suns per assistir al naixement del seu primer fill i ha tornat amb forces renovades: 25 punts, 13 assistències i 8 rebots, a més de 4 pilotes robades, són els seus números en el triomf dels Suns sobre els Knicks a Nova York (98-121).

Ricky ha estat eficient al llançament, amb 3 triples de 5 convertits, i ha fet brillar els companys, com DeAndre Ayton (26 punts i 21 rebots) o Devin Booker (29 punts). Els Suns s'han passejat al Madison.  

Els Milwaukee Bucks, per la seva banda, han demostrat la seva supremacia a l'Est després d'imposar-se (128-123) als irregulars Celtics. Els 40 punts de Kemba Walker per als bostonians han trobat resposta en els 32 punts i 17 rebots de Giannis Antetokounmpo i en una demostració de recursos variats per part dels Bucks, ara per ara el millor equip de l'NBA.

Els Jazz s'aturen a Nova Orleans

Mentrestant, els New Orleans Pelicans s'han activat a l'espera de la imminent estrena oficial de Zion Williamson -el número 1 del passat draft que es va lesionar a punt de començar el campionat- i han acabat amb la ratxa victoriosa dels Utah Jazz en un partit boig (138-132). Brandon Ingram (49 punts) ha estat l'heroi dels Pelicans en un partit que anat a la pròrroga i que ha vist com Donovan Mitchell, pels Jazz, també s'enfilava fins als 46 punts.    

Resultats de la jornada:
Golden State Warriors - Denver Nuggets,  131 - 134 (pròrroga)
Los Angeles Clippers - Orlando Magic, 122 - 95
New York Knicks - Phoenix Suns,  98 - 121
Milwaukee Bucks - Boston Celtics, 128 - 123
New Orleans Pelicans - Utah Jazz ,138 - 132 (pròrroga)

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut