Ricky Rubio, en una imatge recent (USA Today/Reuters)
Bàsquet

Ricky Rubio: "Està morint molta gent. M'agradaria que tothom es vacunés"

El base català parla sobre la covid i el seu futur després de fer-se una lesió que el pot allunyar fins a un any de les pistes

Redacció Esport3Actualitzat

Ricky Rubio es va fer una greu lesió just en el moment que més brillava amb els Cleveland Cavaliers. En una entrevista concedida a La Vanguardia, el base maresmenc confirma que pot estar fins a un any de baixa, però es pren en positiu la perspectiva de passar-se tot aquest temps allunyat de les pistes. També desvela els seus plans de futur i la seva possible tornada a Catalunya.

"Les lamentacions em van durar un dia. M'he lesionat, què hi farem. S'han de posar les coses en perspectiva. Cal recordar que estem patint una pandèmia. Està morint molta gent. M'agradaria que tothom es vacunés.

M'ho plantejo com si m'haguessin donat un any per créixer, com a persona i com a jugador, per sortir-ne més fort. Quan passa una desgràcia pots fer dues coses: preguntar-te el perquè, perdre el temps en laments, o buscar solucions i tirar pel nou camí."  

Ricky, que serà aviat agent lliure, ha sonat per a un traspàs als Pacers o als Sixers, quan amb prou feines porta mig any als Cavaliers. Ell s'ho pren amb filosofia:

"Té la seva part divertida. Ahir li vaig enviar un missatge al meu agent: 'No em deixaran els rumors tranquils ni estant lesionat?' És part del negoci. Abans m'ho prenia pitjor, et sents malament perquè t'agrada donar-ho tot allà on ets i després veus, com a Phoenix o a Minnesota, que prescindeixen de tu sense saber-ho... M'hi he acostumat: quan s'acosta el febrer, rumors de traspàs de Ricky Rubio."    

El que sí que té clar el jugador del Masnou és que la seva estada als Estats Units té una data límit força concreta:

"Quan el meu fill comenci a l'escola no hi haurà NBA que valgui. Hauré de tornar. No vull estar marejant-lo d'aquí cap allà quan tingui 6 anys, l'edat de començar a fer amics. Està parlat amb la meva dona i ho tenim claríssim. Arribarà un moment que el bàsquet ja no serà una prioritat."

 

 

 

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut