Bàsquet

Ricky Rubio ofereix uns 2 milions d'euros perquè el DKV Joventut li doni la carta de llibertat

Cada dia que passa sembla més clar que Ricky Rubio no continuarà al DKV Joventut. El jugador ha fet una oferta de dos milions d'euros per la seva llibertat i tot pinta que acabarà a l'NBA, si la Penya accepta aquesta oferta. Perquè el contracte de Ricky amb els Minnesota Timberwolves li permetria assumir els tres milions de dòlars que està disposat a pagar al club badaloní a canvi de la seva llibertat. Aquesta ha estat l'oferta que l'advocat de Ricky ha deixat sobre la taula dels representants del DKV Joventut. Ara la pilota és a la teulada de la Penya, que ha de respondre en les pròximes hores.

Actualitzat
Uns tres milions de dòlars, que són una mica més de 2.150.000 euros. Efectivament, aquesta és l'última oferta que aquest dimarts a la tarda ha traslladat l'advocat de Ricky Rubio a l'advocat del Joventut de Badalona en la trobada que tots dos han mantingut.

S'ha de considerar que, just abans del "draft", aquesta oferta va ser de 4 milions de dòlars si la Penya deixava marxar el jugador el primer any -a banda del dret de retorn i dels drets publicitaris-, i de 3 milions si ho feia en el segon any. L'advocat de la Penya ha dit que estudiarà l'oferta. Una xifra que possibilitaria, fins i tot, que el del Masnou pogués anar la pròxima temporada a l'NBA.

Possibles ofertes per Ricky

El DKV Joventut, per la seva banda, espera més ofertes, sempre condicionades als 6 milions que hi ha de clàusula de rescissió. Contràriament al que alguns han dit, el Reial Madrid no ha presentat cap oferta, i no sembla pas que tingui intencions de fer-ho, almenys per ara. El Regal Barça no ha entrat en la pugna, on si que hi podria haver els dos clubs grecs més poderosos: Olympiakos i Panathinaikos.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut