Bàsquet

Ricky Rubio només marxaria aquest estiu a l'NBA si pogués jugar als New York Knicks

Ricky Rubio ja és a Catalunya i ha de valorar a partir d'ara el seu futur. D'entrada, el seu mànager es reunirà amb representants del DKV Joventut per intentar solucionar el conflicte que enfronta les dues parts, arran de la demanda presentada contra la Penya per tal de rebaixar la clàusula del jugador del Masnou. Sembla que Ricky Rubio només es plantejaria marxar aquest estiu a l'NBA si pot jugar als New York Knicks. Si no, es quedaria una temporada més a Europa. A més, el base considera que si no marxa a l'NBA, continuarà a la Penya.

Actualitzat
Ricky Rubio ha tornat dels Estats Units amb el futur més incert que quan va marxar, i per si de cas, el primer que ha fet és treure importància a la demanda que té presentada contra el DKV Joventut per abandonar el club.

Negociació amb la Penya


L'elecció del "draft" no li deixa marge econòmic per pagar la clàusula de rescissió que dimecres ja serà de gairebé 6 milions d'euros. Rubio ja no descarta haver de seguir a la Penya com a mínim fins a mitjans d'octubre, quan es farà el judici. Una altra alternativa seria reduir la quantitat que ha de pagar per marxar a l'NBA, però el DKV Joventut no està disposat a negociar res fins que Ricky Rubio retiri la demanda que ha posat contra l'entitat verd-i-negra.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut