Ricky Rubio, durant el partit que els Utah Jazz han jugat contra els Portland Trail Blazers (Reuters)
NBA

Ricky Rubio i Marc Gasol no poden evitar la derrota en els seus partits a l'NBA

Els dos jugadors catalans tornaven a les pistes després de recuperar-se dels problemes físics. El del Masnou feia sis partits que no jugava, mentre que el de Sant Boi només se n'havia perdut un

Actualitzat

Jornada per oblidar dels catalans que han jugat la matinada passada a l'NBA, i és que tant Ricky Rubio com Marc Gasol han vist com els seus equips perdien.

El base del Masnou, que tornava als Jazz després de perdre's els últims sis enfrontaments com a conseqüència d'una lesió muscular, no ha pogut evitar la desfeta enfront dels Portland Trail Blazers (104-109) en un duel en què la seva actuació ha estat d'allò més efectiva, 12 punts en els 14 minuts que ha estat a la pista.

Pel que fa a Marc Gasol, que també tornava al seu equip, els Grizzlies, després d'absentar-se un partit per molèsties a l'esquena, tampoc ha pogut fer res per evitar la derrota contra els Pelicans (85-105). El de Sant Boi, amb 22 punts, ha estat dels més destacats del conjunt de Memphis.

 

Klay Thompson s'exhibeix a l'Staples Center

L'escorta dels Warriors ha brillat en la contundent victòria sobre els Lakers (111-130). Thompson, a part d'anotar 44 punts, ha transformat 10 triples en 11 intents, només ha fallat en l'últim llançament. D'aquesta manera, l'estrella dels Golden State, amb el permís de Stephen Curry, es fa un lloc a la història de l'NBA perquè mai abans ningú havia aconseguit anotar 10 de 10 des de la línia de tres.

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut