Ricky Rubio, base del Minnesota Timberwolves (Reuters)
Ricky Rubio, base del Minnesota Timberwolves (Reuters)
NBA

Ricky Rubio explota contra el mal joc dels Minnesota Timberwolves en la seva pitjor temporada, a nivell estadístic, a l'NBA

El base català ha qualificat d'"horrible" el joc de la seva franquícia, que, tot i tenir una plantilla il·lusionant, es manté una temporada més a la cua de la classificació de l'NBA

Daniel AlentoActualitzat

Ricky Rubio ha expressat la seva frustració davant del mal moment del seu equip, els Minnesota Timberwolves, que aquesta matinada han sumat la seva tercera derrota consecutiva en caure a casa davant dels Detroit Pistons (90-117) que ha liderat el pivot Andre Drummond amb 22 punts i 22 rebots (el seu segon doble 20 consecutiu, i el cinquè de la temporada). 

El base català, que ha estat titular, ha anotat 10 punts en els 28 minuts que ha estat en pista (4 de 5 en tirs de camp, 2 de 2 en tirs lliures), a més de capturar 3 rebots i repartir 6 assistències. Rubio ha qualificat d'"horrible" el joc dels Timberwolves. La franquícia té un futur prometedor amb una plantilla plena de joves talents com el pivot Karl-Anthony Towns, l'aler Andrew Wiggins i l'escorta Zach LaVine. Tot i això, l'equip no troba el camí del triomf i, amb 6 victòries i 17 derrotes, és el penúltim de la classificació de la Conferència Oest.

Des del 17 de novembre, els Timberwolves no guanyen com a locals. Després de ser escridassats aquesta matinada pel seu públic, cada vegada menys nombrós, Ricky ha dit que "podem admetre que es cometin errades i que no es llenci, però jugar sense cor, sense voluntat, és horrible. Això no és bo i ara mateix estem malament. El més difícil d'assumir és que fem la impressió als aficionats que sembla que no ens importi".

El mal moment, però, afecta també les estadístiques particulars de Ricky Rubio, que firma els pitjors números de la seva carrera a l'NBA en anotació (6,6 punts) , rebots (3,8), assistències (6,4) i recuperacions (1,3). Unes xifres que, a mesura que s'acosti la data d'obertura del mercat de traspassos, alimentaran una temporada més els rumors d'un canvi d'aires del jugador català en un equip que té la intenció de reforçar la seva plantilla amb jugadors experimentats.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut