Ricky Rubio no ha aclarit el seu futur a l'NBA (EFE)
NBA

Ricky Rubio: "Estic parlant encara i no puc dir gaire perquè ni jo sé la informació"

El base català no ha pogut confirmar el seu fitxatge pels Phoenix Suns durant una conferència a Banyoles, on ha estat nomenat ambaixador del Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat de Girona (UdG)

Actualitzat

El base català Ricky Rubio encara no ha tancat el seu futur a l'NBA, malgrat que alguns mitjans de comunicació nord-americans han donat per fet el seu fitxatge pels Phoenix Suns. Rubio ha ofert una conferència a Banyoles, on ha estat nomenat ambaixador del Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat de Girona (UdG), i allà ha explicat que està permanentment enganxat a "un telèfon que treu fum".

"Estic parlant encara i no puc dir gaire, perquè ni jo sé la informació, estem parlant", ha reiterat el jugador del Masnou a la seva entrada al Museu Darder, on oferia una conferència després de l'homenatge de la UdG.

Les informacions des dels Estats Units apunten al seu fitxatge pels Suns de Phoenix per tres anys i 51 milions de dòlars després de militar la temporada passada als Jazz d'Utah, on va aconseguir unes mitjanes de 12,7 punts i un 40 per cent d'encert en els tirs de camp, a més de repartir 6.1 assistències per partit.

Rubio desenvolupa aquests dies a la demarcació de Girona programes de suport a través del bàsquet a nens amb problemes d'exclusió social i discapacitats.

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut