bàsquet

Ricky Rubio: "Estic en el millor moment físic i mental de la meva carrera"

El base català s'ha mostrat ambiciós en el començament de la pretemporada amb el seu nou equip, els Cleveland Cavaliers

Redacció Esport3Actualitzat

Ricky Rubio ha començat la pretemporada amb el seu nou equip, els Cleveland Cavaliers. El base català ha confessat que es troba en les millors condicions de la seva carrera per rendir al màxim nivell i s'ha mostrat ambiciós de cara a la seva dotzena temporada a l'NBA.

"Noto que estic en la millor forma física i mental de la meva carrera i vull traslladar-ho a la pista. Em sento amb confiança per tenir el meu millor any."

 

El jugador del Masnou arriba a un equip que no passa pel seu millor moment a nivell de resultats, però que compta amb jugadors joves amb molt de talent com Collin Sexton, Isaac Okoro i com el base Darius Garland, que serà el competidor principal per lluitar per la titularitat.

 

Amb 30 anys, Ricky Rubio accepta el paper de veterà tot i que reconeix que serà el mateix jugador que ha estat sempre. També ha explicat que fins que no comenci no sabrà quin rol tindrà a l'equip.

"Fins que no comenci no sabré quein rol tindré a l'equip. Els puc ajudar a fer passos endavant, és una cosa que demarà temps i que s'ha de treballar a cada entrenament i a cada detall. Jo soc qui soc, amb els meus defectes, i seguiré sent jo mateix. Si això ajuda, em sentiré bé."

 

El primer partit de pretemporada dels Cavaliers serà el 6 d'octubre a la pista dels Chicago Bulls. La fase regular de l'NBA comença per als de Cleveland el dia 21 del mateix mes contra els Memphis Grizzlies.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut