Devin Booker ha anotat 39 punts en la derrota dels Suns (Reuters)
Bàsquet

Ricky Rubio es perd la derrota dels Phoenix Suns a Atlanta per paternitat imminent

El base maresmenc s'ha quedat a Phoenix per assistir al naixement del seu primer fill

Actualitzat

Ricky Rubio s'ha perdut l'últim partit dels Phoenix Suns, però la seva absència s'ha degut a un motiu feliç: el base maresmenc no ha viatjat a Georgia per assistir al naixement del seu primer fill. En absència de Ricky, els Phoenix Suns han perdut a la pista dels Atlanta Hawks (123-110). Trae Young, amb 36 punts i 10 assistències, ha fet inútils els 39 punts de Devin Booker per a l'equip d'Arizona.

Els qui es troben en un moment dolç són l'exequip de Ricky, els Utah Jazz, que han encadenat davant els Nets (107-118) el seu desè triomf i s'han enfilat ja al segon lloc de la Conferència Oest. Un altre exblaugrana, Joe Ingles, és qui ha liderat el triomf dels de Salt Lake City, amb 27 punts, igualant la millor marca de la seva carrera.   

Un altre protagonista de la nit és el "rookie" Ja Morant, base dels Memphis Grizzlies i autor de 26 punts i 8 assistències en el triomf dels seus davant els Houston Rockets (121-110), que han caigut tot i els 41 punts de James Harden.  Harden no té ni el trist consol de ser el màxim anotador de la nit. Aquest mèrit ha recaigut en Kawhi Leonard, autor de 42 punts en el triomf dels Clippers sobre els Cavaliers, tot i jugar només els 3 primers quarts de partit.  

Resultats de la jornada:
Golden State Warriors - Dallas Mavericks, 97 - 124
Los Angeles Clippers - Cleveland Cavaliers, 128 - 103
Atlanta Hawks - Phoenix Suns, 123 - 110
Brooklyn Nets - Utah Jazz, 107 - 118
Memphis Grizzlies - Houston Rockets, 121 - 110
Milwaukee Bucks - New York Knicks, 128 - 102
 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut