Bàsquet

Ricky Rubio diu ara que té la intenció de continuar al DKV Joventut

El "cas Ricky Rubio", que amenaça d'allargar-se tot l'estiu, viu aquest divendres un altre capítol, després que el jugador ha comentat, des de la concentració de la selecció espanyola a San Fernando, que ha decidit no moure's de la Penya. Com se sap, la millor oferta pel jugador verd-i-negre l'ha fet el Reial Madrid, però el jugador no hi vol anar; però, en canvi, el DKV Joventut ha refusat l'oferta del Regal Barça, destí que sí que agrada a Ricky. Davant d'això, el del Masnou diu que es queda a casa i d'aquesta manera passa la pilota a Jordi Villacampa.

Actualitzat
Joventut, Barça i Madrid; al voltant de Ricky Rubio es teixeix un triangle difícil de trencar, tot i que qui sembla moure's més en les últimes hores per trencar-lo és el mateix jugador. Ha estat a San Fernando, on està concentrada la selecció espanyola i on Ricky ha confessat que no es vol moure de casa.

Tres equips i un jugador

El DKV Joventut, inamovible, afirma que l'etapa del jugador a la Penya s'ha acabat. El Regal Barça li obre la porta amb una oferta en ferm de tres milions d'euros. I, mentrestant, el Madrid segueix en el seu paper, tot i que les últimes declaracions del jugador han fet mal a la seva estratègia. El fet que Ricky s'hagi mostrat tan taxatiu a l'hora de no voler anar al club blanc és difícil de passar per alt.

Així doncs, l'interès dels blancs sembla més una estratègia per encarir l'operació que cap altra cosa. Si Ricky Rubio es vestís de blaugrana, seria l'operació més important de la història de l'ACB.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut