NBA

Ricky Rubio debuta com a titular i els Minnesota Timberwolves guanyen a la pista dels New Orleans Hornets (80-87)

Liderats per la seva parella més efectiva, Ricky Rubio i Kevin Love, els Timberwolves han sumat el quart triomf de la temporada a la pista dels New Orleans Hornets. Love ha fet un nou doble-doble, amb 34 punts i quinze rebots, i Ricky Rubio ha respost a la confiança del seu tècnic amb dotze punts i nou assitències. El català ha sabut portar el ritme de partit que li convenia al seu equip per aconseguir un nou triomf. A més, amb 44 minuts a pista, ha estat el jugador que més minuts ha disputat del seu equip. Per la seva banda, els Lakers continuen en ratxa, i han sumat a l'Staples Center el cinquè triomf consecutiu davant els Cleveland Cavaliers (97-92). I també ha guanyat l'equip on juga Rudy Fernández, Denver, per 117 a 104 davant Miami Heat. Rudy ha anotat 15 punts.

Actualitzat
Ricky Rubio segueix creixent a l'NBA i aquesta matinada en el partit del seu equip a Nova Orleans ha fet un pas més en la consolidació a la Lliga de bàsquet més important del món. El seu tècnic, Rick Adelman, li ha donat la responsabilitat de conduir el joc del seu equip des del primer minut, i Ricky ha respost. El català ha fet 12 punts amb un impecable 6 de 6 en tirs lliures i 3 de 7 en tirs de camp, però a més el del Masnou ha afegit a la seva estadística individual 9 assitències i 6 rebots. A més, amb 44 minuts a la pista, ha estat el jugador dels Wolves que més temps ha jugat en el matx. Actuacions com aquesta, i el fet que ja se'l consideri un base titular segur que ajuden en les votacions per l'All Star d'aquest any, on Ricky és segon en les votacions provisionals.

Kobe Bryant, imparable

El bon estat de forma de Kobe Bryant, autor de 42 punts, ha servit perquè els Lakers sumessin una nova victòria a l'Staples Center. Ben acompanyat per Pau Gasol, amb dinou punts i deu rebots, Bryant ha sumat així el tercer partit seguit fent més de quaranta punts. Els Lakers sumen el cinquè triomf a la Lliga i se situen amb un balanç de 9 victòries i 4 derrotes, i continuen imbatuts aquest any a l'Staples Center.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut