El base del Masnou ha estat el màxim anotador del duel en la victòria dels Jazz a Portland (Reuters)
Bàsquet

Ricky Rubio brilla en la victòria dels Jazz a Portland

Liderats per Ricky Rubio, els Jazz han apallissat els Blazers a domicili, mentre que els Grizzlies de Marc Gasol han caigut en l'últim minut enfront dels Kings

Actualitzat

Els Jazz han atropellat els Blazers en un gran partit que els homes de Quin Snyder han dominat de principi a final (90-120). Liderats per un Ricky Rubio estel·lar, els de Utah han trencat la ratxa de quatre victòries consecutives de Portland al Moda Center.

El base del Masnou ha estat el màxim anotador del partit, amb 24 punts, amb un destacat 10 de 15 en tirs de cap, ha transformat els 4 llançaments de tres punts que ha intentat i ha repartit 8 assistències.

En un duel molt coral de la franquícia --fins a sis jugadors han arribat als dobles dígits en anotació--, Salt Lake City ha passat per sobre dels Blazers en la primera victòria en els últims sis partits dels Jazz fora de casa.

Amb aquest triomf, l'equip de Ricky Rubio és dotzè, amb un balanç de 16 victòries i 17 derrotes, i continua fora de les posicions de play-off.

Els Grizzlies de Marc Gasol cauen en l'últim sospir a Sacramento

Els Memphis Grizzlies han arribat a dominar de 19 punts en el segon període, però han acabat caient al Golden 1 Center enfront dels Sacramento Kings en un últim minut per oblidar.

Buddy Hield ha estat el màxim anotador del partit, amb 28 punts, mentre que per part visitant han destacat Mike Conley, amb 23, i Marc Gasol, amb 12 punts, 8 rebots i 5 assistències.

ARXIVAT A:
Marc Gasol
Anar al contingut