NBA

Ricky Rubio brilla en la primera victòria del Suns a la bombolla d'Orlando

El director de joc de la franquícia de Colorado ha brillat en aquest primer triomf necessari per continuar aspirant als play-offs a la Conferència Oest i ha acabat el xoc fregant el doble-doble

Redacció Esport3Actualitzat

Phoenix Suns, equip del base del Masnou Ricky Rubio, ha sumat la seva primera victòria en la represa de la temporada de l'NBA en derrotar amb claredat i amb un bon espectacle ofensiu per 125-112 els Washington Wizards, amb una bona actuació del català.

El director de joc de la franquícia de Colorado ha brillat en aquest primer necessari triomf per continuar aspirant als play-offs a la Conferència Oest i ha acabat el xoc fregant el doble-doble, amb 15 punts i 9 assistències, en els 29 minuts que ha estat sobre la pista.

Al costat del del Masnou han destacat el pivot Deandre Ayton, autor de dobles figures gràcies als seus 24 punts i 12 rebots, i l'escorta Devin Booker, que ha acabat com a màxim anotador de la trobada amb 27 punts, encara que no amb excessius bons percentatges (8/21).

Els Suns han dominat amb certa comoditat tot el partit i amb prou feines s'han vist inquietats per uns Wizards on el seu jugador més destacat ha estat Rui Hachimura, amb 21 punts i 8 rebots.

D'aquesta manera, Phoenix es posa amb un balanç de 27-39 en la Conferència Oest, encara lluny dels play-offs, que tenen a cinc partits després de la derrota dels Memphis Grizzlies davant els Portland Trail Blazers.

49 punts de Harden

Els Houston Rockets ha remuntat aquesta matinada, després d'una pròrroga, el seu primer partit de la represa de la temporada a l'NBA davant Dallas Mavericks (149-153), en una jornada en què el base James Harden ha anotat ni més ni menys que 49 punts, que han servit per neutralitzar el 'triple-doble' de 28 punts, 13 rebots i 10 assistències de l'eslovè Luka Doncic.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut