NBA

Ricky Rubio anota 12 punts en el partit de les estrelles emergents de l'All-Star d'Orlando

El cap de setmana de l'All-Star, que aquest any es disputa a Orlando, s'ha iniciat amb el tradicional partit que enfronta les estrelles emergents de la Lliga nord-americana. Per primer cop en aquest esdeveniment, els millors jugadors de primer i segon any han jugat barrejats. Entre ells, Ricky Rubio, que s'ha lluït, amb dotze punts i 7 assistències tot i perdre el partit (146-133). El número 1 del draft, Kyrie Irving, ha estat escollit el millor jugador del partit amb 34 punts. El cap de setmana de les estrelles continuarà aquesta matinada amb el concurs de triples i esmaixades, i dilluns a la matinada es disputarà el partit entre els 24 millors jugadors escollits aquest any per disputar l'All-Star.

Actualitzat
Actuació destacada de Ricky Rubio, aquesta matinada, en el partit de les estrelles emergents de l'NBA. En aquest enfrontament d'exhibició, amb una barreja dels millors jugadors de primer i segon any de la Lliga, el base dels Minnesota Timberwolves ha deixat l'empremta de la seva qualitat, amb assistències marca de la casa i jugades de dibuixos animats. El jugador del Masnou ha acabat amb 12 punts i 7 assistències en 21 minuts de joc, en un partit en què el que menys importa són les puntuacions i tothom juga de cara a la galeria. Rubio ha estat el millor del seu equip, entrenat per Shaquille O'Neal. La victòria ha esta finalment per a l'altre combinat, dirigit per un altre exjugador mític, Charles Barkley (146-133).

El base australià Kyrie Iving, que va ser el número 1 del draft, ha destacat, en la faceta anotadora, convertint 34 punts en els 28 minuts que ha estat en pista sobre el parquet de l'Amway Center d'Orlando. En canvi, la sensació de la temporada, el base dels Knicks Jeremy Lin, ha decebut, amb només 2 punts.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut