Daniel Ricciardo i el seu Red Bull han volat al Marina Bay (Reuters)
Fórmula 1

Ricciardo és el més ràpid en els primers entrenaments lliures del GP de Singapur

Amb la tornada dels pneumàtics hypersoft i amb el sol radiant al circuit de Marina Bay, Daniel Ricciardo ha aconseguit el millor temps dels primers entrenaments lliures del cap de setmana. Verstappen i Vettel han fet el segon i el tercer temps

Actualitzat

Daniel Ricciardo ha estat el pilot més ràpid dels primers entrenaments lliures del GP de Singapur amb un 1:39.711s. Amb el pneumàtic hypersoft a tots els cotxes, Max Verstappen ha aconseguit el segon millor temps, +0.201s al darrere. El tercer lloc ha estat per a Sebastian Vettel.

 

El semàfor es posava en verd amb 90 minuts al davant perquè els equips fessin les seves proves en un circuit molt diferent a Spa i Monza. Els primers a sortir eren els Williams i, amb l'asfalt encara fred, Lance Stroll perdia el control del cotxe. El canadenc, però, tenia la sort de no marxar contra les proteccions.

Molts han sigut els cotxes que han buscat els límits de la pista. Charles Leclerc, però, ha sigut qui n'ha sortit pitjor amb un toc amb les barreres amb el pneumàtic davanter dret. El pilot monegasc ha aconseguit sortir del circuit sense cap problema.

 

Qui tampoc ha tingut problemes ha estat Ricciardo. El de Red Bull ha fet una volta meteòrica quan faltaven 15 minuts que li ha servit per fer el millor temps i quedar-se amb la primera posició dels FP1. El seu company, Max Verstappen, sí que ha tingut una passada de frenada, tot i això ha aconseguit fer el segon millor temps.

Sebastian Vettel ha sigut el tercer, mig segon més ràpid que Kimi Raikkonen. El finlandès només ha corregut amb el compost més tou i ha marcat un 1:40.486s. Nico Hulkenberg ha donat la sorpresa amb el cinquè lloc i evidencia que Renault podrà lluitar amb Haas de tu a tu al circuit urbà de Marina Bay.

Al darrere, Lewis HamiltonCarlos Sainz Valtteri Bottas. Els de Mercedes han estat, després de Stroll, els pilots que més voltes han donat, 29. Només han provat els pneumàtics 'ultrasoft' i els tous, pensant ja en situacions de cursa.

Leclerc ha aconseguit una gran novena posició i és que tot i que 'a priori' el Sauber hauria d'anar malament, el monegasc ha donat la sorpresa fet un millor temps que cotxes com el Haas de Romain Grosjean, desè.

 

 

 

 

Anar al contingut