Ricciardo durant els entrenaments (@F1)
Fórmula 1

Ricciardo davant Vettel a la primera línia de la graella de sortida del Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1

Els mecànics de Red Bull no han pogut reparar a temps el cotxe de Verstappen, accidentat a la tercera sessió

Francesc RosésActualitzat

Daniel Ricciardo ha marcat el millor temps en la sessió classificatòria del Gran Premi de Mònaco i dema ocuparà la "pole" en l'engraellat de sortida. El seu company Max Verstappen no podrà aprofitar la competitivitat dels Red Bull perquè els mecànics no han estat a punt de reparar el cotxe que havia accidentat en la tercera sessió.

Sebastian Vettel, amb Ferrari, acompanyarà Ricciardo en la primera línia de l'engraellat de sortida, donat que ha marcat el segon millor temps. Lewis Hamilton s'ha vist superat pel seu rival més directe en el Mundial en el darrer intent, i sortirà tercer al costat de Kimi Raikkonen, que ha estat el quart classificat.

Fernando Alonso i Carlos Sainz han passat a la Q3 i prendran la sortida en bones posicions en l'engraellat més important de la temporada. Alonso ha marcat el setè millor temps i Carlos Sainz el vuitè. Per tant, el pilot de McLaren i el de Renault compartiran les posicions de la quarta línia de l'engraellat. Verstappen, que ocuparà l'últim lloc, haurà de jugar amb l'estratègia per poder obtenir un bon resultat a Montecarlo, que per ara sembla més favorable als Red Bull.

Anar al contingut