Ricardinho no seguirà a l'Inter Movistar després de sis temporades al club madrileny
futbol sala

Ricardinho deixarà l'Inter Movistar a final de temporada

El millor jugador de futbol sala de la dècada ha anunciat que no renovarà amb Inter Movistar i que a final de temporada s'embarcarà en un nou projecte. El geni portuguès va arribar el 2013 per liderar un cicle daurat a l'equip madrileny. O Mágico va ser l'home clau en les 5 lligues i les 2 Champions amb Jesús Velasco a la banqueta. Ricardinho no ha dit on se'n va, tot i que algunes informacions apunten a la Lliga francesa

Xavi LorenteActualitzat

L'Inter Movistar es quedarà sense màgia. Ricardinho "O Mágico" ha anunciat aquest dilluns al vespre via Instagram el seu adeu a l'equip madrileny. El portuguès, que acabava contracte a finals d'aquesta temporada, ja va comunicar al club de Torrejón que no renovaria el seu contracte i marxaria per començar una nova etapa. Ricardinho deixa enrere 6 anys a l'Inter on ho ha guanyat tot (14 títols: entre ells 5 lligues i 2 Champions...) com a cap de cartell d'una generació històrica de jugadors.

El sis vegades millor jugador del món ha sortit al pas d'nformacions que el situen en l'òrbita de l'Acces francès, club al qual també s'ha vinculat el nom de Jesús Velasco, extècnic de l'Inter.

 

 

Anar al contingut