Ricardinho és partidari de donar per acabada la Lliga de futbol sala
Futbol sala

Ricardinho carrega contra el Movistar Inter i creu que no s'hauria de jugar el play-off final de la Lliga de futbol sala

L'encara jugador del Movistar Inter Ricardo Filipe da Silva Braga, més conegut com Ricardinho, considerat un dels millors jugadors de futbol sala del món, s'ha mostrat partidari de no jugar el play-off per al títol de Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Ricardinho acaba contracte amb l'equip madrileny el 30 de juny i posteriorment s'incorporarà a l'ACCS París. La seva relació amb el Movistar Inter s'ha deteriorat molt els últims mesos, però el portuguès es mostra disposat a complir fins al final i jugar el play-off si s'acaba disputant.

En qualsevol cas, Ricardinho pensa que no s'hauria de jugar i que el millor seria declarar desert el títol i que els equips poguessin començar a pensar en la pròxima temporada. Tot això ho ha dit en una extensa entrevista de dues parts, publicada al seu compte d'Instagram.

 

Ricardinho s'ha mostrat molt crític amb el Movistar Inter i l'ha acusat d'haver promocionat els jugadors que es queden, en contra dels que se'n van, com Carlos Ortiz o ell mateix. També ha assegurat que molts jugadors de  la plantilla interista no estan ara mateix en condicions psicològiques de reprendre la competició i disputar un play-off per al títol.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut