Ribéry en el seu comiat del Bayern de Munic, l'any 2019 (@FCBayern)
Barça

Ribéry demana al Bayern que faciliti la marxa de Lewandowski

El davanter francès considera que el seu excompany "necessita amb urgència un canvi d'aires" i veu de bon ull el Barça com a possible destí

La voluntat del Barça de fitxar Robert Lewandowski passa pel fet que el Bayern de Munic accedeixi a desprendre-se'n a un cost assequible. De moment, el club bavarès no dóna el braç a tòrcer i sembla decidit a fer complir al davanter polonès l'any de contracte que li queda. Aquest pols en públic està començant a generar expectació. Un dels que hi ha dit la seva és una vella glòria del Bayern, Franck Ribéry.

El davanter francès ha demanat al club que respecti la voluntat del seu excompany: 

"Porta molts anys al club. És perfectament normal pensar que és hora de canviar. Pel que entenc de les seves paraules, ho necessita amb urgència. El Bayern és un gran club, però, a vegades, vols i necessites un canvi: és el cas d'en Robert."

Ribéry voldria, però, una solució al conflicte que satisfaci totes les parts:  

"Un futbolista obligat a quedar-se pot estar frustrat i enutjat. Però m'agradaria trobar una solució que faci feliç a tothom. També entenc al club perquè serà molt difícil trobar un nou Lewandowski. Estem parlant del millor davanter dels últims anys. Ningú ven un jugador així voluntàriament".

 L'actual jugador de la Salernitana, encara en actiu als 39 anys, veu bé el Barça com a possible destí del seu excompany

"El Barça és el Barça. Ara tenen els seus problemes, però encara que no siguin tan forts com fa 5 o 6 anys, continuen sent grans. Aleshores tenien un equip increïble, amb jugadors que van jugar junts durant molts anys. Messi, Xavi, Iniesta, Piqué, Alves, Alba... Ara és diferent, però de talent no n'hi falta. Sí, si "Lewy" deixés el Bayern, el Barça seria una bona opció".

 

Anar al contingut