Reial Madrid

Riazor espera Mourinho amb ànim de revenja per la seva actitud arrogant quan dirigia el Porto

La jornada de dissabte la completa el partit de TV3, un interessant Deportivo-Reial Madrid, a Riazor a partir de les deu del vespre. Els aficionats de la Corunya tenen moltes ganes que arribi aquest partit. No només per la possibilitat de superar un dels grans de la Lliga, sinó perquè consideren que Mourinho els va humiliar quan va visitar l'estadi gallec com a entrenador del Porto en les semifinals de la Champions del 2004 i, set anys després, volen la revenja. Per aquest partit, el tècnic portuguès podrà comptar amb Cristiano Ronaldo, que arrossegava problemes al turmell esquerre, mentre que al Deportivo Lotina no podrà comptar amb Juan Carlos Valerón, baixa d'última hora per unes molèsties a l'adductor de la cama dreta.

Actualitzat
Mourinho és Mourinho i aquest posat tan provocador ja fa temps que el posa en pràctica. Parlar a cau d'orella a l'entrenador rival, com va fer amb Guardiola al Camp Nou, o saludar l'afició del Milan, a San Siro, mostrant-li el seu triplet amb l'Inter, són coses que sempre han anat amb ell. I això, a la Corunya, pròxima destinació dels blancs, ho saben bé. El Dépor va patir el Mourinho més arrogant l'any 2004, en les semifinals de la Champions entre el Dépor i el Porto. El portuguès no tenia prou satisfacció de classificar-se per a la final que va decidir guanyar-se una enemistat que encara avui perdura.

L'altre col·leccionista d'amics, Cristiano Ronaldo, arrossegava problemes al turmell esquerre del partit de Champions de dimarts, però podrà jugar a Riazor, on esperen la parelleta amb moltes ganes de revenja.

Valerón, baixa d'última hora al Dépor

Juan Carlos Valerón ha caigut a última hora de la llista de convocats de Miguel Ángel Lotina per unes molèsties a l'adductor de la cama dreta. El futbolista canari s'ha lesionat durant l'últim entrenament i dilluns se sotmetrà a més proves per conèixer l'abast de la lesió.

A la llista de 18 convocats destaca el retorn del mexicà Andrés Guardado, que podrà reaparèixer després d'una llarga ratxa de lesions que només li han permès disputar un partit en tota la primera volta del campionat. En canvi, el tècnic gallec té les baixes per lesió de Saúl Fernández, Manuel Pablo i Xisco, i ha deixat fora de la convocatòria Zé Castro, Juca, Desmarets i Míchel per decisió tècnica.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut