Reyes Estévez s'entrena per córrer la marató de Berlín (@Instagram)
Atletisme

Reyes Estévez disputarà la marató de Berlín amb 41 anys

L'atleta de Cornellà ha assegurat que sempre havia dit que no marxaria de l'atletisme sense fer una marató i que està molt il·lusionat per aquest repte

Actualitzat

El català Reyes Estévez, que està retirat de l'atletisme d'elit, ha anunciat que disputarà la marató de Berlín el mes de setembre. Estévez, un dels millors corredors de fons espanyol, va ser bronze als 1.500 metres al Mundial d'Atenes, el 1997, i Sevilla, el 1999, i també va arribar a ser campió d'Europa de la mateixa distància.

Estévez ha assegurat que sempre havia dit que no marxaria de l'atletisme sense fer una marató i que està molt il·lusionat per aquest repte ara que té 41 anys.

"Diuen que un atleta es consagra quan aconsegueix acabar una marató. En el meu cas sempre vaig dir que no me n'aniria de l'atletisme sense que en corrés una. Estic il·lusionat i amb molt de respecte per aquest repte! Em sento molt agraït pels que ho heu fet possible. Ara tinc 6 mesos per poder arribar el millor possible", ha anunciat en un missatge al seu compte d'Instagram.

Anar al contingut