Bosz, parlant amb Mourinho quan aquest entrenava el Chelsea
Bosz parlant amb Mourinho quan aquest entrenava el Chelsea
futbol

Mourinho sap conservar els enemics íntims com ningú: "És un narcisista"

L'actual tècnic de l'OL, Peter Bosz, no oblida els tripijocs del portuguès els dies previs a la final d'Europa League que els va enfrontar el 2017

Redacció Esport3Actualitzat

Malgrat que fa temps que viu a la segona línia del cim del futbol europeu, José Mourinho conserva enemics íntims entre el seu gremi. És el cas de Peter Bosz. L'actual entrenador de l'Olympique de Lió masculí ha fet unes declaracions que volen ser una advertència als seus compatriotes neerlandesos del Feyenoord, abans que s'enfrontin a la Roma del tècnic portuguès a la final de la Conference League d'aquest dimecres.

L'extècnic de l'Ajax ha definit l'"estil Mourinho" en un mitjà dels Països Baixos.

Mourinho és un narcisista, viu sempre d'actuar i de crear conflictes. Aquesta és la seva manera de fer les coses. Si Mourinho guanyés la final diria que Slot, tècnic del Feyenoord, és el clàssic entrenador neerlandès, però si la Roma perdés, atacaria l'àrbitre, diria que la UEFA s'ha equivocat i que són corruptes.

Aquesta desconfiança ve de lluny. Es remunta als dies abans a la final de l'Europa League 2017entre l'Ajax i el Manchester United, quan ell entrenava els d'Amsterdam i Mou, els "red devils". Des d'aleshores, Bosz l'acusa d'haver-se saltat la normativa presentant-se amb els jugadors a veure les seves sessions d'entrenament prèvies al partit que van guanyar els anglesos per 0-2.

Fa qualsevol cosa al seu favor. La UEFA va dir que el multaria, però mai va passar perquè representa la seva 'força major'.

Mourinho assoleix una gran fita 

La Roma ha estat el primer vencedor de la història de la Conference League. José Mourinho es converteix així en el primer entrenador a posseir els tres títols europeus a nivell de clubs: Champions League (Porto i Inter de Milà), Europa League (dues, Porto i Manchester United) i la Conference League

Anar al contingut