El Reus va obtenir un valuós empat a Porto
Hoquei patins

Reus Deportiu i Barça busquen aquest dissabte un lloc a la Final Four

L'equip roig-i-negre rep el Porto (Esport3, 21.00) en el duel més igualat, mentre els blaugranes volen fer bo el triomf aconseguit a Itàlia davant el Forte dei Marmi

Actualitzat

L'hoquei català té una doble cita de nivell aquest dissabte, on dos dels seus representants buscaran l'accés a la Final Four de la Lliga Europea després d'haver obtingut bons resultats a l'anada dels quarts de final.

A les 8 del vespre, el Barça rebrà el Forte dei Marmi italià per fer bo l'1-3 obtingut a l'anada. I a les 9, en directe per Esport3, el Reus Deportiu jugarà un duel contra el Porto que promet ser molt igualat, si es té en compte el 7-7 de l'anada.

S'espera que el Palau d'Esports de Reus registri un ple absolut. El club ha posat en marxa una promoció especial per intentar un omplir el pavelló i que els d'Enrico Mariotti puguin doblegar l'equip entrenat per Albert Cabestany.

En les altres eliminatòries, el Liceo ha de capgirar un 2-3 advers a la pista del Benfica, el vigent campió d'Europa, i l'Oliveirense de Jordi Bargalló i companyia ha de fer bona la renda de dos gols (5-3) obtinguda a la pista del Wasken Lodi. 

Anar al contingut