Espanyol

Reunió per marcar la línia de suport que es necessita per assolir la permanència

Al marge del partit de Copa de dijous, l'Espanyol té altres preocupacions. Passen els dies i no es concreta cap fitxatge. Descartat Hernán Crespo, es continua a la recerca d'un davanter, que podria ser l'argentí Lucas Barrios, per reforçar l'equip per aquesta segona volta que es preveu molt complicada. I precisament, per intentar aconseguir la màxima animació possible en els partits de casa, ahir es van reunir els capitans, De la Peña i Tamudo, el cos tècnic, el president i representants de les penyes. L'objectiu és aconseguir que l'equip tregui el màxim partit dels partits a casa, que seran clau per aconseguir la permanència.

Actualitzat
L'Espanyol aplica al peu de la lletra el lema de la salvació, "Tots junts podem". Tots els jugadors i l'afició es van trobar ahir a la nit en un restaurant de l'Eixample de Barcelona. Els capitans, el cos tècnic i els directius, amb Dani Sánchez Llibre al capdavant, van compartir taula amb representants de la federació de penyes de l'Espanyol i de la Curva Jove. L'objectiu; marcar la línia de suport que necessiten els jugadors per assolir l'objectiu.

De moment, els aficionats pericos no tindran cap nou jugador a qui animar. Les negociacions ja no van tant per incorporar un migcampista i se centren a intentar aconseguir el fitxatge del davanter del Colo Colo, Lucas Barrios. Per tant, queden descartats altres noms com el del colombià del River Plate Falcao, a qui des d'una pàgina web de fitxatges també s'havia relacionat amb l'Espanyol. Els jugadors es van entrenar a Sant Adrià al marge de tot el rum rum, i reconeixent que prioritzen la salvació al partit de Copa contra el Barça.

Amb tot, de cara a dijous es manté el lema de l'anada; cal donar una bona impressió per fer evident el canvi que vol Pochettino.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut