Barça

La Generalitat insta el Barça a incrementar més mesures per fer el vot de censura

Totes les parts s'han citat a una nova reunió de treball a mitjans de la setmana que ve i en cap cas s'ha fet saber al club que ara mateix la votació de censura queda ajornada

Jordi GrauActualitzat

Dues hores de reunió telemàtica amb quatre actors: Barça, Departament de Salut, Interior i Secretaria General de l'Esport. S'ha analitzat el protocol presentat la setmana passada pel club per fer el vot de censura i des de la Generalitat s'ha instat el Barça a incrementar les mesures previstes perquè es pugui fer amb la màxima seguretat sanitària possible.

Totes les parts s'han citat a una nova reunió de treball a mitjans de la setmana que ve i en cap cas s'ha fet saber al club que ara mateix la votació de censura queda ajornada. Per tant, i en compliment dels estatuts, el Barça té com a límit màxim dimarts que ve per convocar de forma oficial l'1 i el 2 de novembre com a dates per fer les votacions.

Més a l'aire queda encara la celebració de la junta directiva del Barça, on Bartomeu i els seus directius havien de decidir si afronten el vot de censura o si dimiteixen.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut