BARÇA

Retencions a l'operació sortida del Barça

Cap dels noms vinculats amb intercanvis amb altres equips s'ha mostrat disposat a marxar. L'elevada fitxa que tenen al Barça és el principal escull

Redacció Esport3Actualitzat

O els clubs de destí es graten més la butxaca o el Barça troba la tecla màgica. Si no, serà difícil que els jugadors que es relacionen amb possibles intercanvis amb altres clubs acceptin marxar del Camp Nou.

El motiu està ben clar: el Barça és el club europeu que paga més bé els seus futbolistes. La temporada passada va destinar 525 milions d'euros als sous dels jugadors del primer equip, aproximadament uns 100 milions més que el segon, el Reial Madrid.

Això fa que es resisteixin a marxar a d'altres equips, perquè això significarà cobrar menys: és gairebé impossible que un altre club iguali o s'acosti a les fitxes que cobren al Barça alguns jugadors. I menys en un context econòmic com l'actual, marcat per la pandèmia del coronavirus.

Dos dels que han expressat públicament que no se'n volen anar són Arthur i el xilè Arturo Vidal. El brasiler va transmetre dilluns als responsables esportius del club que no pensa marxar, i fins i tot va emetre un comunicat. També va traslladar a la Juventus, el club que el pretén, les seves intencions de no moure's de Catalunya. Aquí, s'hi troba molt de gust, i fins i tot està aprenent català.

 

Arturo Vidal també ha expressat el seu desig de no moure's del Barça. Amb 33 anys acabats de fer, assegura que se sent físicament més bé que mai, i la seva família està encantada a Barcelona.

El qui potser no veuria tan malament marxar, tot i que no és el seu desig, és Ivan Rakitic. El croat s'ha queixat més del tracte de la directiva que no pas del fet d'haver de sortir del club, una situació que podria tenir coll avall. Evidentment, assumint que cobrarà menys que a can Barça. Qualsevol marxa serà benvinguda, perquè el club necessita ingressar diners per poder fitxar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut