L'Elx deixa escapar la victòria a Valladolid abans de rebre el Barça (2-2)

Josan, amb un doblet, ha avançat els visitants en el marcador, però en la represa Míchel i Joaquín Fernández, en el 89, han pogut igualar els dos gols de desavantatge

El Valladolid i l'Elx han empatat a dos en un duel directe de dos equips que es troben a la part baixa de la classificació. Josan, amb un doblet, ha posat al davant els visitants ja abans del descans. En la segona meitat, el Valladolid ha buscat l'empat amb insistència: li han anul·lat un gol per unes mans dins l'àrea, però Míchel ha fet pujar l'1-2 amb un golàs. I Joaquin Fernández, en l'últim minut del temps reglamentari, ha fet l'empat a 2 final. El Valladolid, això sí, perd Roque Mesa, expulsat al minut 90. L'Elx serà el pròxim rival del Barça a la lliga diumenge que ve al Martínez Valero.