Repsol i Honda, una relació plena d'èxits els últims 26 anys (@HRC_MotoGP)
MotoGP

Repsol i Honda renoven el seu contracte de patrocini fins al 2022

L'equip oficial de la marca japonesa a MotoGP durà els colors de l'empresa espanyola dues temporades més, en una relació sense interrupcions des del 1995

Honda i la petroliera Repsol han anunciat la renovació del contracte de patrocini fins a finals del 2022. L'equip oficial de la marca japonesa a MotoGP durà els colors de l'empresa espanyola dues temporades més, en una relació sense interrupcions des del 1995.

Des de llavors, l'equip Repsol Honda en la màxima categoria del motociclisme mundial ha arribat a les 180 victòries i ha conquerit 15 campionats del món de pilots, consolidant-se com a referència esportiva i tecnològica.

Més de la meitat dels títols mundials de la categoria reina guanyats des del 1995 han acabat a les vitrines de l'equip, que també ha sumat deu campionats per equips des que es va crear el guardó el 2002, un rècord de 447 podis en 500 c.c. i MotoGP amb pilots com Mick Doohan, Àlex Crivillé, Valentino Rossi, Nicky Hayden, Casey Stoner, Dani Pedrosa, Marc Márquez i, més recentment, Àlex Márquez en les dues últimes carreres, els Grans Premis de França i Aragó.

Anar al contingut