@pfcofficial
Futbol

Rep burles sobre el seu intent de suïcidi i decideix retirar-se del futbol

David Cox, de l'Albion Rovers escocès, ha decidit deixar el futbol després de rebre burles sobre un episodi referent a la seva salut mental

Redacció Esport3Actualitzat

El que ha passat en el partit de la Segona Divisió escocesa entre l'Stenhousemuir i l'Albion Rovers no té cabuda en un camp de futbol. Jonathan Tiffoney s'hauria burlat de la salut mental de David Cox, un jugador que va intentar suïcidar-se en el passat.

Cox, de 32 anys, ha explicat que Tiffoney li va dir que "hauria d'haver-ho fet bé la primera vegada", referint-se al seu intent de suïcidi.

Després de l'agressió, Cox ha decidit marxar de l'estadi.

Els dos clubs han donat una resposta ràpidament: L'Albion Rovers ha emès un comunicat en el qual expressa suport cap al seu jugador

Per la seva banda, l'Stenhousemuir ha reclamat una investigació de l'Associació Escocesa de Futbol davant d'acusacions tan serioses.

El jugador de l'Albion Rovers, però, ha decidit fer un pas al costat i retirar-se de l'activitat professional: "Hi he de fer alguna cosa: deixar el futbol. Si no, acabaré pegant algú i acabaré jo sent el dolent". Segons la BBC, Tiffoney, l'agressor, nega les acusacions.

 

Anar al contingut