Renko Evenepoel ha mantingut sense problemes el maillot de líder
Ciclisme

El belga Renko Evenepoel confirma la victòria a la Volta a Burgos

La Volta a Burgos, que ha marcat el retorn de les competicions de ciclisme després de l'aturada per la pandèmia, s'ha acabat amb la victòria del jove belga Renko Evenepoel, que en l'última etapa ha acabat tercer, darrere d'Iván Sosa i Mikel Landa

Arcadi AlibésActualitzat

No hi ha hagut sorpresa i el jove belga Renko Evenepoel ha aconseguit la victòria en la 42a edició de la Volta a Burgos, després d'haver superat sense problemes l'última etapa, amb final a les Lagunas de Neila.

El vencedor de l'última etapa ha estat el colombià Iván Ramiro Sosa, guanyador de les dues últimes edicions de la Volta a Burgos, que ha arrencat quan faltaven 500 metres i ha agafat uns metres d'avantatge a Mikel Landa i Evenepoel.

En la general final, el jove ciclista belga ha guanyat amb una diferència de 30 segons respecte a Landa, que ha estat segon, i el seu company Joao Almeida, que ha acabat tercer. El català David de la Cruz s'ha classificat en la vuitena posició.

Els equips han valorat molt positivament aquesta Volta a Burgos, que ha permès veure que les curses ciclistes són possibles amb els nous protocols de la seguretat.

 


 

Anar al contingut