Tren d'alta velocitat AVE (REUTERS)
Tren d'alta velocitat AVE (REUTERS)
Barça

Renfe reforçarà els seus serveis el 22 de maig amb més trens d'alta velocitat per portar els aficionats a la final de Copa

L'empresa ferroviària espanyola habilitarà més trens AVE per poder oferir un millor servei als aficionats del Barça i el Sevilla que es desplacin fins a Madrid per veure la final de la Copa del Rei

Actualitzat

Renfe ha programat un dispositiu especial de trens AVE pel proper diumenge 22 de maig amb l'objectiu d'ajudar en el desplaçament de les aficions del FC Barcelona i del Sevilla fins a Madrid per assistir a la Final de la Copa del Rei que es farà a l'estadi Vicente Calderón.

L'empresa ferroviària habilitarà vuit trens especials per als aficionats blaugranes i sis per als sevillistes. Renfe oferirà la possibilitat als espectadors de la final de fer el viatge d'anada i tornada el mateix dia. Per això, els horaris de la tornada variaran en funció de la duració de la final, i si hi ha pròrroga i penals.

Aquests trens s'afegiran als 170 que habitualment uneixen les ciutats de Barcelona i Sevilla amb la capital espanyola els caps de setmana. Renfe també ampliarà el nombre de trens que fan el trajecte entre l'aeroport de Barajas i Madrid, i reforçarà el personal de les seves estacions d'origen i destí per donar informació als viatgers i agilitzar l'accés als combois.

Anar al contingut