Fórmula 1

Renault presenta una querella criminal contra la família Piquet per calúmnies i intent de xantatge

Renault continua en peu de guerra contra qui va ser pilot de l'equip fins a mitjans d'agost, Nelsinho Piquet, que va declarar davant la FIA que Flavio Briatore l'havia obligat a provocar l'accident que va donar la victòria a Alonso a Singapur. L'escuderia francesa ha decidit contraatacar i ha presentat una denúncia per calúmnies i intent de xantatge contra l'expilot brasiler i també contra el seu pare, el tres vegades campió del món de Fórmula 1. La querella criminal ha estat presentada aquest divendres a París. D'aquí a 10 dies la FIA es pronunciarà sobre aquest serial.

Actualitzat
Piquet diu que no se sent pressionat

En resposta a l'anunci de Renault, Nelson Piquet ha replicat a través d'un nou comunicat que no se sent intimidat pel poder i la influència de l'escuderia francesa i Flavio Briatore, i referma el seu compromís amb la seva decisió d'acusar la marca.

"Estic dient la veritat -ha dit el brasiler- i no tinc res a témer per part de Renault ING o de Flavio Briatore i, malgrat que sóc molt conscient del poder i la influència dels investigats i dels molts recursos de què disposen, no estaré intimidat de nou per haver pres una decisió que lamento".

El pilot ha afegit, a més, que confia plenament en la investigació de la FIA i el Consell Mundial, i que no pensa fer més declaracions fins al 21 de setembre.
Anar al contingut