Fórmula 1

Renault presenta el seu RS18 amb què pretén recuperar la glòria de la mà de Carlos Sainz i Nico Hulkenberg

L'escuderia francesa ha mostrat al món el monoplaça amb què espera tornar a pujar a dalt de tot de la Fórmula 1

Actualitzat

El llarg hivern de la Fórmula 1 s'acosta al seu final i com és habitual a finals de febrer que les escuderies s'afanyen a presentar els seus monoplaces i els pilots que lluitaran per ser els primers en veure la bandera de quadres.

Aquest dimarts, ha estat el torn de Renault que ha presentat el seu RS18 amb el que esperen aconseguir "una ferma fiabilitat", en paraules textuals del cap de l'equip, Bob Bell, per tal de lluitar pel podi fins al darrer revolt.

Per aconseguir-ho, s'asseuran al 'cockpit' dos dels noms amb més projecció de la graella, Carlos Sainz i Nico Hulkenberg. El madrileny combina joventut amb un pilotatge agressiu i segur que s'ha fet guanyar els elogis del món del motor, mentre que l'alemany entra a la maduresa de la seva carrera esportiva amb el mèrit d'aconseguir podis amb monoplaces dels equips considerats "petits".

En tot cas, tots dos esperen un cotxe competitiu, la resta ja la posaran ells per tal de portar Renault a dalt de tot després de diverses temporades per oblidar.

Carlos Sainz, que va deixar l'escuderia que el va veure néixer com a pilot de la màxima categoria de l'automobilisme, Toro Rosso, a finals de la temporada passada, ho té molt clar: "L'objectiu principal és donar un pas endavant tan per a mí com a pilot com per a tot l'equip".

Nico Hulkenberg, de la seva banda, no ha entrat en detalls però ha afirmat que té "un bon pressentiment" i que està convençut que els esforços que han fet durant l'hivern "valdran la pena".

 

Anar al contingut