Copa de la reina

Remuntada èpica de l'Atlètic, que deixa el Reial Madrid sense Copa de la Reina

L'Atlètic de Madrid perdia per dos gols al minut 88 i va aconseguir forçar la pròrroga i guanyar als penals

El derbi madrileny de la Copa de la Reina no s'ha decidit fins a l'últim minut. L'Atlètic de Madrid ha firmat una remuntada èpica davant el Reial Madrid, després d'estar perdent per 2-0 i capgirar el marcador amb un gol al minut 88 i un altre al 96. A la tanda de penals, les matalasseres han estat més efectives i s'han endut el primer partit femení amb la presència del VAR.

El Reial Madrid no ha pogut aconseguir el primer títol de la seva història a l'estadi de Butarque. La portera de l'Atlètic de Madrid, Lola Gallardo, es va erigir com a heroïna i va parar els llançaments d'Olga i Tere. Per la seva banda, Svava va fallar el tir decisiu.

Una forta pluja va acompanyar tot l'enfrontament, i malgrat que el Reial Madrid va dominar-ne el marcador, l'Atlètic no va deixar de creure en la victòria.

Aquest derbi madrileny de la final de la Copa de la Reina es va veure afavorit per l'eliminació del Barça per alineació indeguda de Geyse.