Els jugadors del City celebren el gol de penal del Kun Agüero (EFE/EPA/Phil Noble / POOL)

Remuntada del City contra el Porto (3-1)

Els de Guardiola perdien 0 a 1 davant dels portuguesos per un gran gol de Luis Díaz, però el Kun, de penal, Gundogan, de falta, i Ferran Torres han capgirat el partit. L'Olympiacos guanya en el minut 90 l'Olympique de Marsella. En el grup D, el Liverpool s'imposa a l'Ajax al Johan Cruyff Arena amb un gol de Tagliafico en pròpia porta i l'Atalanta goleja el Midtjylland 0 a 4 en un partit on demostra que ja és un equip a tenir molt en compte

Josep CochActualitzat

En el grup C, el Porto ha començat guanyant el City. En el minut 14, gran jugada del colombià Luis Díaz, que ha fet una diagonal en conducció i ha definit creuant la pilota al pal contrari que tapava el porter Ederson. En el 17, reacció dels "blues" i penal de Pepe sobre Sterling. Després de ser revisat pel VAR, s'ha decidit que hi havia penal. La pena màxima l'ha transformat el Kun Agüero i ha establert l'empat a 1. El City de Guardiola ha capgirat el partit en el minut 65, quan Gundogan ha transformat un llançament de falta amb la cama dreta que ha superat l'argentí Marchesín per establir el 2 a 1. En el 74, Ferran Torres ha sentenciat amb el 3 a 1. L'exvalencianista fa la la paret amb Foden i supera la porteria del Porto.

També en el grup C, l'Oympiacos ha patit de valent per superar l'Olympique de Marsella. Els del Pireu han dominat la segona meitat. El VAR ha anul·lat un gol per un fora de joc de mil·límetres de Masouras. Però la constància ha tingut el seu premi. Una centrada de Valbuena l'ha rematat l'egipci Amed Hassan amb el cap i ha establert l'1 a 0 en el minut 90.

En el grup D, el Liverpool ha tingut la sort del seu costat i un gol en pròpia porta de Nicolás Tagliafico ha significat que s'avancés en el marcador. Bona jugada de Manè, però el xut ha estat dolent, la sort, però, s'ha aliat amb els "reds", ja que l'argentí s'ha introduït la pilota a la seva porteria.

En l'altre partit del grup D, jugat sota un aiguat, l'Atalanta ha obert el marcador a Copenhaguen en el minut 26. Una assistència de Romero l'ha aprofitat Duván Zapata, que ha afusellat Hansen, el porter del Midtjylland, que no ha pogut fer-hi res. El Papu Gómez ha ampliat l'avantatge per als italians en el minut 36. Gran xut des de fora de l'àrea que ha entrat com un obús a la porteria danesa després de tocar el travesser. I en el 42 ha arribat el 0 a 3. Rematada de Zapata, Hansen rebutja la pilota amb problemes i Luis Muriel, molt atent, supera per tercer cop la porteria del Midtjylland. I el 0 a 4 ha estat un altre golàs. En el minut 89, el rus Aleksei Mirantxuk ha rematat amb la cama esquerra i la pilota ha entrat per l'escaire de la porteria defensada per Hansen.