Els blaugranes han remuntat amb dues dianes d'Esquerdinha i una de Diego (@FCBfutbolsala)
Futbol-sala

Remuntada de caràcter del Barça Lassa davant l'Osasuna Magna (2-3)

Els d'Andreu Plaza han trencat una ratxa de 8 partits seguits sense perdre dels visitants en dos minuts i mig estel·lars

El Barça Lassa ha aconseguit una remuntada de caràcter davant un Osasuna Magna que ha plantat cara però que s'ha acabat quedant sense premi (3-2).

Els blaugranes han començat el partit molt endollats i han tingut les ocasions més clares per avançar-se en el marcador, però han topat amb uns visitants amb les idees molt clares.

L'Osasuna Magna s'ha animat a mesura que passaven els minuts, i s'ha trobat cada vegada més còmode davant un Barça Lassa que ha anat de més a menys durant els primers vint minuts.

Les dues defenses han estat les protagonistes d'una primera meitat que ha acabat amb empat a 0 en el marcador.

La segona part ha començat amb una rematada a boca de canó d'Eric Martel, que ha estat a punt d'avançar els d'Imanol Arregui. Sí que ho ha fet Chino. L'exjugador del Jaén ha retallat Arthur i ha sorprès Juanjo amb un xut des de l'exterior de l'àrea.

Els locals no trobaven solucions i Rafa Usín, aprofitant una pèrdua dels blaugranes, ha assistit Eric Martel perquè ampliés l'avantatge visitant i posés contra les cordes els blaugranes.

Després del segon gol, Andreu Plaza ha decidit sortir amb porter jugador i l'aposta ha tingut un resultat immillorable. En dos minuts i mig estel·lars, el Barça Lassa ha aconseguit capgirar el marcador amb dos gols d'Esquerdinha i un de Diego que han fet embogir el Palau.

Amb aquests tres punts, els blaugranes se situen amb 29 punts i recuperen el liderat de forma provisional amb un ull posat en el partit que disputarà el Palma a Jaén.